Tigar 205/55 ZR16 91W HIGH PERFORMANCE

Code: 122724

Letnja guma.

Tigar 205/55 ZR16 91W HIGH PERFORMANCE

5,032.00 

In Stock

Opis

Tigar Ultra High Performance letnja guma ultra visokih performansi, koja zbog asimetricnog dizajna za sve ljubitelje adrenalina može da garantuje dinamičnu i istovremeno bezbednu vožnju na suvim i mokrim površinama puta.

Tigar Ultra High Performance, dizajniran je od strane Michelin dizajnera.

Tigar High Performance je naslednik modela Tigar Syneris, novije generacije sportskih guma koje je dobila ne samo radikalno drugačiji dizajn nego i širi raspon veličina, od 15 do 19 coli.

Osnovna prednost asimetrične šare Tigar Ultra High Performance je njegova sposobnost da obezbedi visok stepen pouzdanosti u svim vremenskim uslovima u letnjem periodu.

Efikasan drenažni sistem pneumatika, koji se sastoji od četiri kružnih i brojno poprečnih žljebova na gaznoj površini, olakšava brzu evakuaciju vode iz kontaktne zone i povećava stabilnost na vlažnim površinama.

Prednosti Tigar Ultra High Performance su odlična kontrola, čak i pri velikim brzinama, asimetrični dizajn dezena gazećeg sloja, poboljsane performanse, optimizovana konstrukcija, krutost i rigidnost gazećeg sloja, smanjen otpor kotrljanja i povećana trakcija na mokrim putevima zahvaljujući novom jedinjenju.

Dodatne informacije

Tip

Širina

Visina

Prečnik

Sezona