MICHELIN 255/60 R18 112V XL LATITUDE SPORT 3 SUV

Code: 166960

Letnja SUV 4×4 guma

MICHELIN 255/60 R18 112V XL LATITUDE SPORT 3 SUV

19,696.00 

In Stock

Opis

Gume Michelin, a posebno njihov možda najprodavaniji model Michelin Latitude Sport 3 gume za SUV vozila, dugi niz godina predstavljaju u svetu guma sinonim za kvalitet i pouzdanost. Sa sedištem u Klermont-Ferandu u Francuskoj, Michelin je jedan od najvećih proizvođača guma na svetu. Počeci kompanije datiraju od 1888.godine kada su braća Eduard i Andre Michelin radionicu u kojoj su se popravljale gume za bicikle pretvorili u fabriku. Nakon 3 godine, patentirali su prvu zamenjivu gumu za bicikle, a 1895. godine konstruisali su i provozali prvi auto sa pneumaticima na naduvavanje. Godine 1906. Michelin pravi prvu fabriku u italijanskom gradu Torino.

Od početka do danas postignut je neverovatan uspeh: Michelin čini više od osamdeset fabrika po celom svetu, a pokriva preko 20 odsto svetskog i 40 odsto evropskog tržišta guma. Poznat je po velikom broju dezena za putnička, džipovska i kombi vozila.

Michelin je na vodećoj poziciji na svim tržištima pneumatika i povezanih usluga. Stalnim dokazivanjem svog tehnološkog vođstva, stalnim inovacijama i proizvodima i uslugama visokih kvaliteta, putem svojih snažnih brendova, Michelin može slediti svoju strategiju globalnog razvoja i poboljšati učinak u svim aspektima svog poslovanja.

Michelin Latitude Sport 3 je letnja guma ultra visokih performansi koja je dizajnirana za postavljanje na SUV i 4×4 vozila.

Michelin Latitude Sport 3 predstavlja savršenu kombinaciju gume za vožnju na otvorenim putevima i za gradsku vožnju. Ova guma stvara minimalno buke u vožnji, a imate osećaj da vaše vozilo klizi po putu, a sama guma je mnogo više izdržljivija.

Michelin Latitude Sport 3 predstavlja odličnu gumu koje su gotovo bez premca u konkurenciji  SUV guma.

Michelin Latitude Sport 3 su toliko izdržljive da u prilog tome govori i to da se posle pređenih više desetina hiljada kilometara ne smanjuje sila vuče u vlažnim kišnim danima, kao ni na vrućim suvim putevima. Posebno su ove karakteriistike izražene pri vožnji Vašeg automobila velikim brzinama pogotovo na autoputu i ​​to izaziva samopouzdanje.

Pored ovog modela guma MICHELIN 255/60 R18 112V XL  iz serije LATITUDE SPORT 3 SUV proizvođača Michelin, možete pogledati i celokupnu ponudu ovog proizvođača na našem sajtu ovde kako ostale modele iz ove serije guma ali i druge gume ovog proizvođača .

Više o Michelin proizvođaču guma možete pogledati ovde.

Slobodno nas kontaktirajte ovde, gde nam možete uvek pisati ako imate neku nedoumicu vezano za auto gume ili nas posetite na adresu koju takođe, možete pronaći na našem sajtu.

Dodatne informacije

Tip

Širina

Visina

Prečnik

Sezona