MICHELIN 235/65 R17 104W LATITUDE SPORT 3 SUV

Code: 493543

Letnja SUV 4×4 guma

MICHELIN 235/65 R17 104W LATITUDE SPORT 3 SUV

18,212.00 

In Stock

Opis

Gume Michelin dugi niz godina predstavljaju u svetu guma sinonim za kvalitet i pouzdanost. Sa sedištem u Klermont-Ferandu u Francuskoj, Michelin je jedan od najveæih proizvoðaèa guma na svetu. Poèeci kompanije datiraju od 1888.godine kada su braæa Eduard i Andre Michelin radionicu u kojoj su se popravljale gume za bicikle pretvorili u fabriku. Nakon 3 godine, patentirali su prvu zamenjivu gumu za bicikle, a 1895. godine konstruisali su i provozali prvi auto sa pneumaticima na naduvavanje. Godine 1906. Michelin pravi prvu fabriku u italijanskom gradu Torino.

Od poèetka do danas postignut je neverovatan uspeh: Michelin èini više od osamdeset fabrika po celom svetu, a pokriva preko 20 odsto svetskog i 40 odsto evropskog tržišta guma. Poznat je po velikom broju dezena za putnièka, džipovska i kombi vozila.

Michelin je na vodeæoj poziciji na svim tržištima pneumatika i povezanih usluga. Stalnim dokazivanjem svog tehnološkog voðstva, stalnim inovacijama i proizvodima i uslugama visokih kvaliteta, putem svojih snažnih brendova, Michelin može slediti svoju strategiju globalnog razvoja i poboljšati uèinak u svim aspektima svog poslovanja.

Dodatne informacije

Tip

Širina

Visina

Prečnik

Sezona