GOODYEAR 255/40 R18 EAGF1 ASY2 99Y XL FP

Code: 524675

Letnja guma

GOODYEAR 255/40 R18 EAGF1 ASY2 99Y XL FP

22,027.00 

In Stock

Opis

Godine 1898. osnovana je kompanija Goodyear Tire & Rubber Company. 10 godina kasnije, poèinjeproizvodnja gume za prvi serijski automobil na svetu, Model T Ford.

Od tada, pa do sad, Goodyear predstavlja sinonim za kvalitet kada su u pitanju gume za automobile, kamione i druga komercijalna i transportna vozila. Goodyear grupaciju èine sledeæi brendovi: Goodyear, Fulda, Dunlop, Sava, Kelly I Debica.

Goodyear je jedna od vodeæih svetskih kompanija u oblasti pneumatika koja posluje u celom svetu i jedan je od najpriznatijih brendova. Zajedno sa amerièkim i meðunarodnim filijalama, Goodyear razvija, proizvodi i distribuira gume za veæinu namena.

Goodyear proizvodi svoje proizvode u 47 postrojenja u 21 zemlji. Ima marketinške aktivnosti u gotovo svakoj zemlji širom sveta.Na preko 80% nezavisnih testova pneumatika u proteklih pet godina, zimski, letnji i pneumatici za sva godišnja doba bili su preporuèeni za sve performanse od prianjanja do koèenja. To je zato što inženjeri kompanije Goodyear testiraju svaki novi dezen pneumatika imajuæi u vidu više od 50 kriterijuma performansi.

Ovaj brend je kljuèni lider i vodeæi izbor za evropske proizvoðaèe automobila ukljuèujuæi Mercedes-benz, BMW, Ford, Porshe…

Dodatne informacije

Tip

Širina

Visina

Prečnik

Sezona