Barum 4×4 235/55 R17 Bravuris 3HM 103V XL

Code: 4024063788152

Letnja SUV 4×4 guma

Barum 4×4 235/55 R17 Bravuris 3HM 103V XL

11,201.00 

In Stock

Opis

Barum je poznati proizvoðaè automobilskih pneumatika, ali njegovo poreklo leži u tri razlièite èeške kompanije: Bata, Mitas i Rubena.

Zapravo, iz ovih tri imena je izvedeno ime „Barum“. Godine 1966. Barum je kupio novu fabriku u Otrokovicama, razvijajuc?i moderan pogon na površini od 5,3 hektara.

U ovom objektu se i dalje proizvode Barum pneumatici. 1967. godine, stara fabrika u Zlinu poèela je proizvodnju svojih prvih radijalnih guma, što je u to vrijeme bilo sjajno dostignuc?e, pre nego što su proizvodni kapaciteti premešteni u Otrokovice.

Barum proizvodi pneumatike u najsavremenijim evropskim fabrikama pod okriljem moæne Continental grupe.

Pored prednosti finansijske stabilnosti, kao i šire podrške organizacijama, ovo spajanje omoguc?ilo je Barumu pristup najnovijim istraživanjima i razvoju, dizajnu šara gazec?eg sloja pneumatika i proizvodnim tehnologijama. Tokom ovog perioda, Barum je takoðe proširio svoj asortiman na pneumatike za teretna vozila i poljoprivredne mašine.

Barum pruža dugotrajne performanse po pristupaènoj ceni. Omoguæava visoku kilometražu i dobro uravnotežene vozne karakteristike. Ako se morate osloniti na svoje vozilo, onda je Barum pravi izbor za vas.

Barum je jedan od najuspešnijih proizvoðaèa pneumatika u cenralnoj Evropi i oznaèava jasno definisanu oznaku marke: Dobri pneumatici. Dobar posao.

Dodatne informacije

Tip

Širina

Visina

Prečnik

Sezona