Athos

ATHOS proizvodni program pneumatika za komercijalna vozila sadrži sveobuhvatan niz veličina i dezena (šara).

ATHOS premium brend ima odgovarajuće pneumatike za svaku aplikaciju komercijalnih vozila – bilo da je reč o prednjim ili zadnjim osovinama, lakim vozilima, vozilima za gradilišta ili autobusima.

ATHOS kamionski pneumatici imaju mnogo impresivnih osobina pored performansi, izgleda, kvaliteta karkase i nenadmašive vrednosti koje pruža za uloženi novac. Ovo je proizvođač pneumatika koji uvek radi u skladu sa svojom osnovnom filozofijom: 100% kvalitet- bez kompromisa, „powered by Germany„.

U smislu tehničkih karakteristika, ATHOS pneumatici imaju nekoliko jedinstvenih karakteristika koje ih čine premium brendom pneumatika za komercijalna vozila.

Kamionski pneumatici Hämmerling Group su jedini proizvodi ovog tipa u Nemačkoj i Evropi koji su sertifikovani od strane TÜV.

– 100% – beskompromisan kvalitet
– 100% privatni brend, nemačkog proizvođača guma
– Razvoj i odgovornost ATHOS kamionskih pneumatika u skladu sa evropskim standardima i nemačkim znanjem i umećem.
– Pažljiv odabir sirovina i konstantan razvoj pneumatika za komercijalna vozila kako bi se ispoštovali zahtevi evropskih proizvođača vozila.
– Konstantno upravljanje i kontrola svih faza: razvoj, proizvodnja, transport.
– ATHOS servisna mreža
– Moguće protektiranje pneumatika i urezivanje šara pneumatika, karkasa 1A kvaliteta.
– ISO 9001 sertifikat/ E & S oznaka/ pogodan za učešće u „deminimis“ programu subvencije

Uspeh je dokazao da je proizvođač u pravu. Mnogi različiti proizvođači vozila već koriste ATHOS pneumatike u prvoj ugradnji.

KONTROLA KVLITETA

U cilju održanja evropskog kvaliteta ATHOS pneumatika za komercijalna vozila, oni se proizvode u fabrici kontrolisanoj od trane Hämmerling i TÜV.

Hämmerling-Group je 100% vlasnik proizvodnih kalupa. Hämmerling-Group je odgovoran za razvoj proizvoda, dezena (šara) i dimenzija.

Iaofei Qu je expert za kontrolu kvaliteta, sertifikovan od TÜV Nord, koji konstantno prati kvalitet naših premium kamionskih pneumatika proizvedenih u Kini, i formira spoj između Kine i Nemačke.

I. ORIGINALNI TEST U SKLADU SA ECE-R54
ECE ispitivanje proverava dimenzije i nosivost ATHOS kamionskih pneumatika i sprovodi kratke i duge vožnje, testove opterećenja i brzinske testove.

Svi novi kamionski pneumatici koji rade u okviru ECE zone (Economic Comission Europe- Evropska ekonomska komisija) moraju biti odobreni u skladu sa tim regulativama. Ove regulative takođe propisuju i testove opterećenja kamionskih pneumatika pod ekstremnim uslovima opterećenja u okviru perioda od 47 časova rada.

II. TEST UNIFORMNOSTI
Test koncentričnosti pneumatika pre procesa vulkanizacije

III. PREGLED
Svaki ATHOS pneumatik za komercijalna vozila podvrgava se šerografskom ispitivanju nakon proizvodnje u Kini, a pre isporuke u Nemačku.

IV. PREGLED PROIZVODA PRILIKOM DOLASKA U NEMAČKU
Pregled svih novih ATHOS pnumatika nakon njihovog dolaska u Nemačku

V. REDOVNI TESTOVI
Stalno testiranje opterećenja (ravnomerno raspoređeno tokom cele godine) svakog ATHOS kamionskog pneumatika u skladu sa TÜV Nord originalnim test programima.

Prikazani svi od ukupno 8 rezultata