FAQ

Često postavljana pitanja 

Da li su troškovi dostave uračunati u cenu?  Troškovi dostave nisu uračunati u cenu. Isporuka se vrši kurirskom službom na teritoriji Republike Srbije osim u slučaju veće porudžbine.  

Kada mogu da očekujem naručene gume?  Nakon našeg kontakta i Vaše potvrde i uplate poručeni proizvod možete očekivati u narednih 24h -48h.  

Kako dobijam povratnu informaciju?  Povratnu informaciju dobijate na osnovu podataka koje ste ostavili tokom registracije i upućivanja Vašeg zahteva sa stranice Kontakt. U najkraćem roku od prijema porudžbine, bićete kontaktrirani e-mailom ili putem telefona.  

Kakav je postupak reklamacije? 1. Pozovite nas telefonom ili putem našeg e-maila na kontakt stranici da bismo bili upućeni u problem koji postoji; 2. Pripremite garanciju, račun i gumu; 3. Preuzimanje proizvoda ćemo organizovati u narednih 24h-48h; 4. Nakon pregleda kompetentnih kadrova za rešavanje reklamacije mi ćemo Vas obavestiti o ishodu iste; 5. Rešavanje reklamacije odlučuju isključivo kompetentni kadrovi koji su ovlašćeni od strane proizvođača koji su i davaoci garancije;